Denne frokostret kan f.eks. bruges til påskebordet, eller som appetizer skåret ud i mindre stykker. Den består af en god rygeost og skyr, hvori der er blandet frisk stenbiderrogn, serveret ovenpå på et tykt stykke rugbrød. Ind i mellem lander pasken tidligt, så man stadig kan købe frisk stenbiderrogn til påskefrokosten. Er det nu ikke muligt har nogle fiskehandlere stenbiderrogn på frost, eller den måske kan fåes i butikkerne på glas.
Retten skal på vores påskebord, men hvad serverer du til påske?
Prøv Også: Hjemmelavet Leverpostej // Rejesalat // Stenbiderrogn i vandbakkelser
Stenbiderrogn og rygeostcreme
Ingredienser
- 3 tsk. rygeost f.eks. Fynsk rygeost fra Løgismose
- 3 tsk. skyr fra Thiese eller fra et andet mejeri. Den skal ikke være for syrlig
- 2 – 3 tsk. frisk stenbiderrogn
- 1 tsk. frisk hakket dild
- ½ fint hakket rødløg
- Salt og peber
- Rugbrød
Sådan gør du
- Bland forsigtig rygeost, skyr, stenbiderrogn, dild og rødløg sammen.
- Smag til med salt og peber.
- Server på et tykt stykke rugbrød med tyndt skårne radiser, stenbiderrogn og lidt karse.
Noter
Server rygeostecremen på ristet rugbrød.
Simpelt og SMUKT!!!
Tak Anders 🙂