Stenbiderrogn og rygeostcreme

af | 22. mar 2013 | Fisk og Skaldyr, Forretter, Opskrifter

Denne frokostret kan f.eks. bruges til påskebordet, eller som appetizer skåret ud i mindre stykker. Den består af en god rygeost og skyr, hvori der er blandet frisk stenbiderrogn, serveret ovenpå på et tykt stykke rugbrød. Ind i mellem lander pasken tidligt, så man stadig kan købe frisk stenbiderrogn til påskefrokosten. Er det nu ikke muligt har nogle fiskehandlere stenbiderrogn på frost, eller den måske kan fåes i butikkerne på glas. 

Retten skal på vores påskebord, men hvad serverer du til påske?

Stenbiderrogn

 

Prøv Også: Hjemmelavet Leverpostej // KartoffelSuppe // Æg i Cocotte

 

Stenbiderrogn og rygeostcreme

Denne frokostret kan f.eks. bruges til påskebordet, eller som appetizer skåret ud i mindre stykker.
No ratings yet
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Frokost, Fisk, Skaldyr, Appetizer
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Antal: 1
Forfatter: Søren Willadsen

Ingredienser

  • 3 tsk. rygeost f.eks. Fynsk rygeost fra Løgismose
  • 3 tsk. skyr fra Thiese eller fra et andet mejeri. Den skal ikke være for syrlig
  • 2 - 3 tsk. frisk stenbiderrogn
  • 1 tsk. frisk hakket dild
  • ½ fint hakket rødløg
  • Salt og peber
  • Rugbrød

Sådan gør du

  • Bland forsigtig rygeost, skyr, stenbiderrogn, dild og rødløg sammen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server på et tykt stykke rugbrød med tyndt skårne radiser, stenbiderrogn og lidt karse.

Noter

Rygeost cremen kan blandes dagen inden retten serveres.
Server en god påskeøl og snaps til.
Har du prøvet en af opskrifterne?Mention @gastromad or tag #gastromad!

Påske Stenbiderrogn og rygeostcreme

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

2 Kommentarer

    • Søren

      Tak Anders 🙂

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.

Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!