Stenbiderrogn og rygeostcreme
Denne frokostret kan f.eks. bruges til påskebordet, eller som appetizer skåret ud i mindre stykker. Den består af en god rygeost og skyr, hvori der er blandet frisk stenbiderrogn, serveret ovenpå på et tykt stykke rugbrød. Ind i mellem lander pasken tidligt, så man stadig kan købe frisk stenbiderrogn til påskefrokosten. Er det nu ikke muligt har nogle fiskehandlere stenbiderrogn på frost, eller den måske kan fåes i butikkerne på glas.
Retten skal på vores påskebord, men hvad serverer du til påske?
Prøv Også: Hjemmelavet Leverpostej // Rejesalat // Stenbiderrogn i vandbakkelser
Stenbiderrogn og rygeostcreme
Denne frokostret kan f.eks. bruges til påskebordet, eller som appetizer skåret ud i mindre stykker.
Udskriv
Gem på Pinterest
Bedøm
Ret: Frokost, Fisk, Skaldyr, Appetizer
Køkken: Dansk
Antal: 1
Ingredienser
- 3 tsk. rygeost f.eks. Fynsk rygeost fra Løgismose
- 3 tsk. skyr fra Thiese eller fra et andet mejeri. Den skal ikke være for syrlig
- 2 – 3 tsk. frisk stenbiderrogn
- 1 tsk. frisk hakket dild
- ½ fint hakket rødløg
- Salt og peber
- Rugbrød
Sådan gør du
- Bland forsigtig rygeost, skyr, stenbiderrogn, dild og rødløg sammen.
- Smag til med salt og peber.
- Server på et tykt stykke rugbrød med tyndt skårne radiser, stenbiderrogn og lidt karse.
Noter
Rygeost cremen kan blandes dagen inden retten serveres.
Server en god påskeøl og snaps til.
Har du prøvet opskriften?Nævn @gastromad og Tag #gastromad!
Server rygeostecremen på ristet rugbrød.
Simpelt og SMUKT!!!
Tak Anders 🙂