ForsideHovedretterSvinekotelet med æbler og løg

Kommentarer

Svinekotelet med æbler og løg — 6 kommentarer

  1. Det er også meget bedre at købe den slags tykke koteletter skåret på det øverste sted på ryggen, gerne med et ben, selvom man er to personer, der spiser lidt kød – her i huset deler vi altid koteletten. Vi deler også altid en pæn stor T-bone eller andre steaks frem for at købe to meget tynde. Din salat lyder dejlig. Jeg køber to flotte ‘gønkålstræer’ med rod, som jeg planter tæt på huset; så er det let at gå ud og plukke et par blade, som er sprøde og friske og også smager godt i stedet for salatblade til frokosten. Har man en altan, kan man fint have dem stående der i store potter. Et ‘rosenkålstræ’ på rod er også både smukt og dejligt at have stående, og så er man sikker på, at de er helt friske og sprøde.

    • Et rosenkålstræ er en super god ide, at have i enten en potte eller bedet. Så er der frisk rosenkål til hele vinteren.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Simpelthen den bedste opskrift!
    Vi har fået retten 3 gange, en gang med ris, en gang med kartofler og en gang med perlespelt med grønkål (sidstnævnte var ikke et hit for vores teenagere)
    Men hold nu op, sikke en smag.
    Blev dog temmelig upopulær, da jeg ved en fejl kom til at putte chiliflakes i, i stedet for chilipulver🥵

    • Hej Anne
      Hvor er jeg glad for at læse at Svinekotelet med æbler og løg er den bedste opskrift.
      Tusinde tak :-).
      Ja chiliflakes kan godt rive lidt ekstra ;-).
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>