ForsideGrøntsagerBraiserede Svinekæber I Rødvin

Kommentarer

Braiserede Svinekæber I Rødvin — 2 kommentarer

 1. Hej Søren
  Du skriver ikke noget om, hvad du gør når kæberne er færdige? Jeg plejer at fiske dem op, hvorefter jeg fjerner rester af udkogte grøntsager fra kødet som ligger for sig selv, mens jeg passerer vædden igennem en si, og koger denne inde. TIl sidst monterer jeg den med en god klat smør, så sovsen til bliver en dybsort flot og kraftig rødvinsglace (nogle gange for kraftig) glace.
  Jeg kan se på billedet at din sovs ligner mere en beuf bourguignon – hvordan når du dertil? Det tænker jeg smager fantastisk til retten, da kæberne jo ikke just behøver ekstra smag og den meget kraftige rødvinsglace i mine øjne/mund faktisk er lidt for meget af det gode..l..

  Mvh
  Svend Åge Havelåge

  • Hej Svend Åge
   Du har helt ret i, at jeg har glemt at skrive hvad jeg gør når svinekæberne er færdige. Jeg gør det samme som du beskriver, hvilket jeg skal have sat ind i opskriften. Tak for at du gjorde mig opmærksom på det.
   Jeg koger saucen omkring halv ned, og tilsætter nogle gange lidt fløde.
   Muligvis skyldes min sovs, at jeg bruger en mørk og kraftig kalvefond, som kan give udseendet. Du har ret i, at den ligner en boeuf bourgignon sovs. Metoden jeg laver retten er lidt som i en boeuf bourgignon.
   God weekend
   Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>