og

Julen er allerede overstået og nu er det tid til, at forberede nytårs menuen.
Jeg har samlet forskellige opskrifter, hvor de fleste er udgivet i løbet af 2016.
Du kan finde inspiration til din nytårs menu, og kombinere de forskellige retter med hinanden alt efter hvordan din menu skal være.
Hvis du ikke rigtig finder det du søger kan du i søgefeltet søge på nytår eller søger efter en specifik ret, så er jeg sikker på du finder noget spændende.

Har du spørgsmål eller kommentarer til noget er du altid velkommen til, at skrive i kommentar feltet du finder under indlæggene. Jeg forsøger altid, at svare så hurtigt som muligt.

Friske østers

Appetizer/Snack:

Kammusling med kryddersmør
Brændte løgblade og rogn
Laksetatar på sprødt skind
Friterede Østers

Forret:

Havkat med bronzefennikel og sauce nage
Skindstegt multe, ærter og muslingesauce
Kammusling Aguachile
Bakskuld i rødtunge

Hovedret:

Hørøget Lammekrone og ærtecreme
Ovnstegte poussiner med rosmarin sauce
Côte de Boeuf – Et af de bedste udskæringer.
Langtidsstegt kalveculotte med hokkaido creme

Dessert:

Tiramisu
Panna Cotta med rabarber
Créme Brûlée
Brownies med Chokolade Creme

Natmad:

Steak Sandwich
Asparges Suppe

Champagne LeClerc Briant

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!