Julen er allerede overstået og nu er det tid til, at forberede nytårs menuen.
Jeg har samlet forskellige opskrifter, hvor de fleste er udgivet i løbet af 2016.
Du kan finde inspiration til din nytårs menu, og kombinere de forskellige retter med hinanden alt efter hvordan din menu skal være.
Hvis du ikke rigtig finder det du søger kan du i søgefeltet søge på nytår eller søger efter en specifik ret, så er jeg sikker på du finder noget spændende.
Har du spørgsmål eller kommentarer til noget er du altid velkommen til, at skrive i kommentar feltet du finder under indlæggene. Jeg forsøger altid, at svare så hurtigt som muligt.
Appetizer/Snack:
• Kammusling med kryddersmør
• Brændte løgblade og rogn
• Laksetatar på sprødt skind
• Friterede Østers
Forret:
• Havkat med bronzefennikel og sauce nage
• Skindstegt multe, ærter og muslingesauce
• Kammusling Aguachile
• Bakskuld i rødtunge
Hovedret:
• Hørøget Lammekrone og ærtecreme
• Ovnstegte poussiner med rosmarin sauce
• Côte de Boeuf – Et af de bedste udskæringer.
• Langtidsstegt kalveculotte med hokkaido creme
Dessert:
• Tiramisu
• Panna Cotta med rabarber
• Créme Brûlée
• Brownies med Chokolade Creme
Natmad:
0 kommentarer