ForsideFisk og SkaldyrKammusling Aguachile

Kommentarer

Kammusling Aguachile — 6 kommentarer

  1. Denne vil jeg lave på lørdag til mine gæster.
    Kan jeg forberede suppen nogle timer før eller vil den miste den flotte grønne farve?
    Kan man “over tilberede” fisken ved at lade den marinere i længere tid end 45min?

    Hovedret står den på grillet bavette d’aloyau/flabmeat med nye sauterede kartofler….kan man sautere nye kartofler? Med hjemmelavet bernaise.
    Har du en god ide til lidt grønt…enten en salat eller en grillet grønsag.

    Dessert en jordbær cheesecake 🙂

    • Hej
      Det lyder som en super god menu til i morgen.
      Du kan sagtens forberede agurkesuppen og pesto massen forinden. Jeg vil undlade, at marinere kammuslingerne i mere end de 45 minutter. Rent faktisk vil jeg selv kun give dem 30 minutter, men nu kan jeg godt lide tingene sushi like :-).
      Du kan godt sautere kartoflerne, men er det ikke synd, hvis de er ny opgravede? Ellers kog dem lidt, og grill dem let.
      Nu da du har gang i grillen ville jeg nok grille forskellige grøntsager som kan være grønne asparges, nye små gulerødder, squash, rød/gul/grøn peber, som vendes i lidt olie, citronsaft og frisk hakkede krydderurter som f.eks. oregano, purløg.
      Rigtig god fornøjelse.
      De bedste hilsner
      Søren
      Ps. Hvor har du fået flapmeatet fra?

      • Tak fordi du svarede.
        Du har ret i det måske er synd at sautere de nye kartofler….synes bare de måske var lidt for sarte hvis de bare var kogt til et godt rødt grillet stykke oksekød. Men hvis man bare lige give dem en grillet sort stribe får de mere kant…god ide. Det prøver jeg.
        Både Føtex og Bilka Kolding har normalt flabmeat her i grill sæsonen men kun i mindre udskårne stykker til kr 209/kg. Men tror at der var en slagtermester der har bestilt for meget hjem, måske til nytår, ihvertfald fandt jeg i februar/marts måned på køl hele pakker med fersk US flab på 5kg, dvs. 3 hele stykker pr. pakke, der var kun 2 dage tilbage på levetiden, så fik forhandlet med ned i halv pris, hvis jeg tog de sidste 3 pakker. Så nu har jeg 15kg. flab som jeg udskar, hvert stykke i 3 og vakuumpakkede og frys ned. Det burde række til sommeren. Hvis du bor I nærheden af Kolding giver jeg gerne et par udskæringer for dit svar 🙂

        • Ang. kartoflerne kan du også koge dem med et buket løvstikke i, og dernæst komme en spsk. smør i og frisk hakket purløg og persille.
          Tak for tilbuddet, men jeg bor i Esbjerg. Hvis jeg kommer forbi Kolding skriver jeg til dig, så må vi se om du stadig har noget :-).

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen