ForsideGrøntsagerSpaghetti Græskar – Squash

Kommentarer

Spaghetti Græskar – Squash — 8 kommentarer

 1. Sådan en fætter har rumsteret i mine tanker den sidste uges tid, og jeg har flere idéer til, hvad jeg vil bruge den til. Det er bare ikke lykkedes mig at få fingre i en. Kan du fortælle mig, hvor man kan få dem?

  • Hej Emilie
   Lyder spændende med dine tanker om den.
   Jeg købte min i Føtex, hvilket var ca. for en måned siden. Jeg vil gætte, at et af de større supermarkeder kan have dem. Du kan også bede dem forsøge, at få dem hjem, hvilket jeg ind i mellem gør i min lokale Superbrugs med andre produkter.
   Bedste hilsner.

  • Nu ved jeg ikke hvor du bor, men Kildebrønde frugtplantage har dem 🙂 de har et ret stort udvalg af græskar og frugt. En del udbydes også som selvpluk – dejligt sted til et weekend/familie udflugt.

 2. Jeg har haft den i vores have i år – en meget nem plante, men den fylder!!!
  I stedet for at bage den flækket på langs, kan jeg anbefale at bage den i “skiver” i stedet, så får man de længste strimler, de løber nemlig rundt i squashen, så hvis du flækker den på langs, så skærer du dem over og får derved små stykker “spaghetti”.
  Mvh Sille

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>