ForsideBBQ/GrillTeres Major med Trøffelsauce

Kommentarer

Teres Major med Trøffelsauce — 8 kommentarer

  1. Hej Søren,
    Jeg undrer mig over din tid på 3 timer i gryden 🙂 de fleste jeg har hørt om siger 1½ – 2 timer. Hvad er din erfaring?
    mvh Jan Abel

    • Hej Jan
      Jeg har tilberedt det et par gange nu, og hver gang med et godt resultat. Hvis jeg havde tilberedt det ved f.eks. 57 – 59 grader ville det nok være i overkanten med 3 timer, og bedre med 1½ – 2 timer. Jeg smagt en terre major, som var tilberedt ved ca. 57 grader i 2 timer, som ikke var 100% mør.
      God weekend
      Søren

  2. Det handler om størrelsen af kødet,ikke vægten men tykkelsen.
    Uanset om du giver 57-59 grader så vigtigst af alt er tiden …..tiden så kødet bliver gennemvarmet og mørnet.
    Temp.betyder kun hvor “gennemstegt” kødet bliver ,mange vil nøjes med 55 grader .

  3. Hej søren Jeg har købt 1,1.kg teres major hos vestegens Bazar, til 131,50 det er ikke på tilbud og det er standardvare bare til orientering.
    Hilsen claus

  4. Hej Søren, endnu en lækker opskrift fra din side 😉 Står faktisk og skal lave saucen hertil aften, og undrer mig over du ikke vil svitse skalotteløg først.. Er det med vilje?
    Mvh. Jacob

    • Hej Jacob
      Tusinde tak for rosen :-).
      Det er med vilje at jeg ikke sautere skalotteløgene inden, da jeg lige som ved en bearnaise essens ønsker en anden smag fra løgene.
      MEN dermed ikke sagt at du ikke kan svitse lidt inden for, at give saucen en anelse “brændt” og sukker over sig.
      Når man svitser løg trækker man sukkeret ud af løgene, lige som ved brunede løg til en hakkedreng.
      Var jeg dig ville jeg afprøve, så må du meget gerne skrive igen om resultatet, jeg kan også kun blive klogere :-).
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>