ForsideHovedretterOkseculotte sous vide

Kommentarer

Okseculotte sous vide — 6 kommentarer

  1. En skam der ikke er kommet nogen kommentarer på denne opskrift, på trods af at den har været oppe i flere år. Har lavet retten 5-6 gange nu, og gutterne kan praktisk talt ikke få nok af den! Kan varmt anbefales 🙂

  2. Prøver den på lørdag, med nye kartofler, asparges, sommergulerødder og sous vide bernaise!

  3. Kan godt se denne er fra 2016, men du kan nok hjælpe alligevel 😉 Vi skal lave det for første gang i sous vide på fredag. Culotten er på 1,8 kg. Passer tilberedningstiden så stadig? Hvor stor var din?

    • Hej Christina
      Jeg tænker at opskriften passer til jeres. Ved 57 grader bliver den rød inden i. Hvis I ikke er til det så øg temperaturen til 60 grader. 7 timer burde være passende, da min var ca. 1,2 kg.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen