ForsideOkse/KalvekødSpidsbryst Sous Vide

Kommentarer

Spidsbryst Sous Vide — 13 kommentarer

  1. Jeg står med et noget lille oksespidsbryst på 700gram. Vil du mene det betyder noget for tiden? Ellers vil jeg da forsøge mig med 72 til det også.

    • Jeg vil personligt give det omkring 72 timer, men Du kan evt. tage den op efter 65 timer.
      Jeg vil se frem til, at høre om resultatet.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Jeg har en oksespidsbryst på 4.4 kg. og vil nok bruge 2.2 kg af den. Vil du tro at 72 timer vil være nok.
    Da du lavede din oksespidsbryst. Hvordan var konsistensen af kødet ? Spørger da det helst ikke skal være helt pulled oksespidsbryst.

    • Hej Brian
      72 timer burde være nok til det. Kødets konsistens falder ikke fra hinanden som pulled pork, men er lidt som et almndeligt kogt spidsbryst.
      Bedste hilsner
      Søren

  3. Hvorfor mener du, der er forskel på SV i gryde versus kasse?
    jeg sørger normalt for god cirkulation i gryden, når jeg bruger denne.

    • Hej Jeanette
      Jeg skriver, at jeg er usikker på om resultatet skyldes, at jeg brugte en gryde eller vandkar. Da jeg skrev indlægget havde jeg brugt en 10 liters suppe gryde som var høj og smal. De vandkar jeg bruger i dag er aflange og kan indheholde 12 og 20 liter, og umiddelbart tænker jeg at vandet bedre kan cirkulerer om emnet pga. formen, men jeg kan ikke vide det 100% :-). Det jeg i dag er kommet frem til er, at hvis emnet er stort skal der være plads nok til, at vandet kan cirkulerer rundt om det.
      Jeg håber jeg har givet dig et rimeligt svar :-).
      Bedste hilsner
      Søren

  4. Er ny med det her sous vide, har et stykke kalve spidsbryst på knap 2 kg, hvor lang tid og gr vil du give det.
    Mvh. Ole kjær

  5. Har en obh sous vide, ikke så stor, og vil gerne købe en sous vide stav og er kar, hvad skal jeg købe og hvad skal jeg se efter.
    Vh. Ole kjær

    • Jeg har selv en Steba SV100 som jeg købte for ca. 4 år siden via Coop og som stadig gør det godt. Derudover har jeg to kar fra Foodcare.dk på 12 og 24 liter.
      Du bør se på hvor stor kapacitet den kan klare og ikke mindst vandcirkulation pr. minut, hvilket gør at emnet bedre tilberedes. Jo højere jo bedre.
      Flere nye modeller er lidt nemmere at indstille, men den jeg har er okay på trods af at jeg selv skal holde tasterne nede i forhold til indstilling af tid og temperatur.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>