ForsideOkse/KalvekødSpidsbryst Sous Vide

Kommentarer

Spidsbryst Sous Vide — 6 kommentarer

  1. Jeg står med et noget lille oksespidsbryst på 700gram. Vil du mene det betyder noget for tiden? Ellers vil jeg da forsøge mig med 72 til det også.

    • Jeg vil personligt give det omkring 72 timer, men Du kan evt. tage den op efter 65 timer.
      Jeg vil se frem til, at høre om resultatet.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Jeg har en oksespidsbryst på 4.4 kg. og vil nok bruge 2.2 kg af den. Vil du tro at 72 timer vil være nok.
    Da du lavede din oksespidsbryst. Hvordan var konsistensen af kødet ? Spørger da det helst ikke skal være helt pulled oksespidsbryst.

    • Hej Brian
      72 timer burde være nok til det. Kødets konsistens falder ikke fra hinanden som pulled pork, men er lidt som et almndeligt kogt spidsbryst.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen