ForsideOkse/KalvekødSpidsbryst Sous Vide

Kommentarer

Spidsbryst Sous Vide — 8 kommentarer

 1. Jeg står med et noget lille oksespidsbryst på 700gram. Vil du mene det betyder noget for tiden? Ellers vil jeg da forsøge mig med 72 til det også.

  • Jeg vil personligt give det omkring 72 timer, men Du kan evt. tage den op efter 65 timer.
   Jeg vil se frem til, at høre om resultatet.
   Bedste hilsner
   Søren

 2. Jeg har en oksespidsbryst på 4.4 kg. og vil nok bruge 2.2 kg af den. Vil du tro at 72 timer vil være nok.
  Da du lavede din oksespidsbryst. Hvordan var konsistensen af kødet ? Spørger da det helst ikke skal være helt pulled oksespidsbryst.

  • Hej Brian
   72 timer burde være nok til det. Kødets konsistens falder ikke fra hinanden som pulled pork, men er lidt som et almndeligt kogt spidsbryst.
   Bedste hilsner
   Søren

 3. Hvorfor mener du, der er forskel på SV i gryde versus kasse?
  jeg sørger normalt for god cirkulation i gryden, når jeg bruger denne.

  • Hej Jeanette
   Jeg skriver, at jeg er usikker på om resultatet skyldes, at jeg brugte en gryde eller vandkar. Da jeg skrev indlægget havde jeg brugt en 10 liters suppe gryde som var høj og smal. De vandkar jeg bruger i dag er aflange og kan indheholde 12 og 20 liter, og umiddelbart tænker jeg at vandet bedre kan cirkulerer om emnet pga. formen, men jeg kan ikke vide det 100% :-). Det jeg i dag er kommet frem til er, at hvis emnet er stort skal der være plads nok til, at vandet kan cirkulerer rundt om det.
   Jeg håber jeg har givet dig et rimeligt svar :-).
   Bedste hilsner
   Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen