ForsideBagværkMadbrød

Kommentarer

Madbrød — 5 kommentarer

  1. Pingback: Dampet torsk med grønt |

  2. Pingback: Asparges med æggeblomme |

  3. Pingback: Steak Sandwich en lækkerbisken |

  4. Hej Søren – madbrød med 600 g mel og 6 dl vand – jeg tror det er en tastefejl af en slags. Det bliver ikke til dej. Mvh Per

    • Hej Per
      Så vidt jeg husker er den god nok.
      Jeg har et par sprøgsmål for, at kunne give dig et ordentlig svar.
      Har du brugt 150 g. fuldkornsmel som der står i opskriften, da det er ret vigtig for konsistensen?
      Selve dejen er meget lind/fugtig er ikke til, at forme med hænderne. Jeg brugte en form, hvor jeg hældte dejen op i. Man kan ane på billedet under opskriften, at den er meget lind.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen