ForsideFisk og SkaldyrAsparges med pocheret æggeblomme

Kommentarer

Asparges med pocheret æggeblomme — 6 kommentarer

  1. Hvor lang tid skal asparges have hvis man vil beholde temp. på 63 grader så det også passer med æggene? Lyder ellers lækkert 🙂

    • Hej Jacob
      Som jeg forstår dit spørgsmål er det tilberedning af asparges ved sous vides metoden?
      Hvis du tjekker lidt længere nede i opskriften, står der hvor lang tid aspargeserne ved sous vides metoden skal have ved to forskellige temperaturer.
      Du kan også som jeg skriver bare give dem 3 minutter i kogende vand med smør i, hvilket også er super godt.
      Jeg er ikke klar over om asparges kan tilberedes ved 63 grader.
      HÅber jeg har besvaret dit spørgsmål, ellers skriv endelig igen.
      Bedste hilsner
      Søren

      • Hej Søren, og tusind tak for hurtigt svar.
        Du har besvaret mit spørgsmål, og jeg skal lave asparges og æg hver for sig for at få det bedste resultat.
        God weekend 🙂
        Mvh.
        Jacob

          • Hej Søren, Jacob igen her 🙂
            Kom til at tænke på kan man lave æggene dagen før og så have dem i køleskabet til dagen efter hvor man så tager dem ud ca. ½-1time før. Er de så stadig flydende(trods kolde)
            Mvh. Jacob

            • Hej igen Jacob, og hyggeligt :-).
              Ja, det burde du kunne, selv om jeg ikke har prøvet med pocherede æg, men med smilende delvist hårdkogte æg.
              Bedste hilsner
              Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen