ForsideHovedretterDaube

Kommentarer

Daube — 10 kommentarer

  1. Hej Søren.
    Meget flotte billeder af vintermaden (Daube).
    Her i Lucca,har jeg købt en “Pietra ollare”,kender du sådan en gryde?Og har du nogensinde lavet en ret i den?
    Da jeg læste om din “Daube” slog det mig at det ville være fantastisk at servere retten i den gryde.Også måske til en ret med fasaner eller andet langtidsgrydestegt.
    Da jeg selv ikke spiser kød leder jeg efter en ret (fisk eller grønt)der bliver bedre af at simre…..men jeg har ikke fundet retten endnu.
    Har du et bud? Hvis du mangler en ingrediens fra italien som kan være i en kabinekuffert og ikke vejer for meget- tager jeg det gerne med hjem i næste uge. Ciao

    • Hej Connie
      jeg kender ikke gryden, men du har ret i, at Daube kunne være flot at servere den i.
      Evt. en simreret med grøntsager i kunne være vegetarisk Cous Cous.
      Simre fiske retter kender jeg umiddelbart ikke, men støder jeg på en får du besked.
      Tak for buddet, og falder du over lidt blæksprutte blæk må du gerne tage det med.
      Mange hilsner
      Søren

      • Ha- ha tænkte jeg.. Det er godt med dig,man kan selvfølgelig ikke købe blæksprutteblæk.Men det kan man åbenbart,nu har jeg købt 2 pakker a 1.50 Euro til dig.Man skal da lære så længe man lever 🙂 Ciao

  2. Pingback: Le Tour de France 2013 | GASTROmad

  3. Pingback: Madbrød det perfekte brød |

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen