Nytårs retter 2013

af | 27. dec 2013 | Opskrifter

Her er lidt forslag til forskellige retter der kan bruges til nytårs aften. Jeg har opdelt det i appetizer, forret, hovedret og dessert og natmad, men du kan også hente andet inspiration i mit arkiv.

Nytår 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du ønskes et godt nytår fra Gastromad.dk, med tak til jer alle, der følger min blog og kommenterer den.

Appetizer:

Saltede mandler

Østers med agurkeskum

Vagtelæg i artiskok

Forret:

Pighvar i jomfruhummer bisque

Kammusling og Røg

Carpaccio

Hovedret:

Bagt Torsk i Kaal

Langtidsstegt Kalvecuvette

Kalvehøjreb med Bearnaice Sauce og Pommes Fondante

Dessert:

Chokolademousse

Brownies med Chokolade Creme

Havtorn Sorbet

Natmad:

Fransk Løgsuppe

Asparges Suppe

Leverpostej

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Madbloggernes nytårsmenuer | Gastromand.dk - […] har Gastromad har samlet en håndfuld retter som bil begå sig nytårsaften, mens vores gode ven Rasmus Holmgård skrevet lidt…

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.

Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!