ForsideEksperimenterKammusling og Røg

Kommentarer

Kammusling og Røg — 12 kommentarer

  1. Elsker blomkål/skaldyr kombinationen, det duer bare!

    Utrolig flot servering du har lavet der, og det er altid en showstopper med røg! 😉

      • Ja, med nogle ting skal der ikke røg omkring så længe før det giver smag. Min erfaring er at “tørre” emner tager bedst imod – dvs. puréer og glaserede ting tager mindre i mod røgen end f.eks et stykke kød eller fisk.

    • Jeg har røget kammuslinger i en af de små rygeovne. De fik en røget overflade, som var super skøn. Forsøg dig endelig med havtorn.
      Lige over
      /Søren

  2. Pingback:Salturt på Fanø | Mad i Danmark

  3. Pingback:Dybstegt Salturt | GASTROmad

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>