ForsideAppetizerSaltede mandler

Kommentarer

Saltede mandler — 30 kommentarer

    • Hej Lars
      Jeg har ikke prøvet med andet end mandler. Måske kan du bruge cashew, da man kan købe saltede cashew nødder. Hvis du prøver dig frem, må du meget gerne fortæller om resultatet.
      /Søren

      • Jeg prøver. Jeg har lige været i Indien og har hjembragt flere kilo usaltede cahews. Derude har jeg fået dem serveret med honning og salt, men når jeg selv prøver at lave det, ender jeg med en bunke klistrede cashews. Smagen fejler dog ikke noget.

  1. Fantastisk opskrift, de bliver lige som de skal. Jeg var lidt nervøs lige da de kom ud, da de stadig var seje. Men så tørrede de og blev helt perfekte.
    Ps. Hvilke par hvidvine kan du forslå til saltede mandler?
    /Søren

    • Tak for rosen. Jeg har prøvet det samme, at de i starten virker enten som om de ikke har gået nok, eller er for seje. Som regel skal de lige køle ned inden de er klar.
      /Søren

  2. Super lækre!! Er nu i gang med anden portion. Denne gang med røget paprika.
    Din version af saltede mandler er HELT sikkert og uden tvivl de bedste jeg har fået.

  3. Pingback: Sunde snacks?

  4. Jeg skal prøve opskriften, har forsøgt et par gange før med en anden opskrift, syntes ikke mandlerne var saltede nok. Håber det bliver bedre med denne her opskrift. Jeg har lige købt baconsalt kunne godt tænke mig at prøve det af også.

    • Hej Ulla
      Indtil videre har jeg kun fået gode tilbagemeldinger på opskriften.
      Baconsalt lyder interessant. Hvor har du købt det henne?
      Mange hilsner
      Søren

  5. Hej Søren
    Hvordan anbefaler du at de opbevares, hvis de laves nogle dage før de skal spises?
    Venlige hilsner
    Birgitte

    • Hej Birgitte
      Jeg opbevarer dem i en lufttæt beholder uden direkte sollys. De kan holde sig et par uger, hvis det kan lade sig gøre :-).
      Venlige hilsner
      Søren

    • Hej Gitte
      Jeg har desværre ingen med lakridspulver og mandler.

      Uden jeg ved det ville jeg prøve mig frem, f.eks. når mandlerne har været i ovnen uden salt, at hælde dem i en pose med lakridspulver og blande det godt.

      Mange hilsner
      Søren

  6. Pingback: Hjemmelavede saltmandler - AlexiaDahl.com | AlexiaDahl.com

  7. Pingback: Opskrift - Blomkålssalat af nye blomkål |

  8. Pingback: Forslag til nytårs menuen |

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen