To store herre kalvehøjrebs bøffer til en fredag aften med hjemmelavet bearnaise sauce og Pommes Fondante af kartofler og rodfrugter, er en fantastisk start på weekenden. Og en lækker Syrah fra In Situ, Chile.
Ingredienser 2 personer:
- 2 stk. kalvehøjrebs bøffer.
- Bearnaise sauce.
- Bage kartofler.
- Gulerødder.
- Knold selleri.
- Pastinak.
- Frisk timianstilke.
- Olie.
Pommes Fondante: Skræl kartofler og rodfrugter og skær dem i firkanter af ca. 2 x 4 cm, alt afhængig af størrelsen på dem. Sauter dem på en pande i olie eller klaret smør til de er gyldne på alle sider. Kom dem i et fad og hæld olie over. Læg en masse frisk timian kviste mellem. Bag dem i ovnen i ca. 30 – 40 minutter ved 180 grader.
Kalvehøjreb: Rids fedtkanten. Krydder med salt og peber. Steg først fedtkanten. Bøfferne var forholdsvis store og fik 4 minutter på hver side, hvorefter jeg lod dem hvile i 10 minutter.
Opskrift på Bearnaise Sauce
0 kommentarer
Trackbacks/Pingbacks