ForsideGrøntsagerSyltede rødløg

Kommentarer

Syltede rødløg — 13 kommentarer

  1. Pingback:Vadehavs HotDog med Østers |

    • Hej Linda
      Ikke nødvendigvis, men hvis du lader glasset trække ved stuetemperatur i mere end 3 – 4 dage vil jeg anbefale, at du derefter stiller det på køl pga. det i værste fald kan blive dårligt.
      Bedste hilsner
      Søren

    • Hej Karsten
      Du kan godt bruge en anden eddike, som æbleeddike eller lagereddike. I princippet kan du også bruge hvid- og rødvinseddike, men jeg tror at smagen bliver bedre med de nævnte eddiker.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Hej. Skal lagen op at koge, eller blot som du skriver “varmes op indtil rørsukker og honning er smeltet”? I så fald, hvor varm (grader) skal lagen være når rødløgene kommes i? Tak.. 🙂

    • Hej Christian
      Du kan gøre to ting.
      Koge lagen op indtil sukkeret er opløst og lade det køle lidt ned og dernæst komme løgene i. Dette kan du gøre hvis du skal bruge dem samme dage eller indenfor de næste par dage.
      Eller køle lagen helt ned og komme løgene i, hvis de skal sylte over længere tid.

      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen