ForsideFisk og SkaldyrRøget torskerogn

Kommentarer

Røget torskerogn — 12 kommentarer

  1. OMG – røget torskerogn, det er en gudespise!! Der er få ting jeg savner madmæssigt fra Danmark, men røget torskerogn og stenbidderrogn er nok det jeg savner mest. Jeg må på jagt efter frisk torskerogn.
    Skøn blog
    /Tove

  2. Pingback:Ideer til Påskebordet |

    • Hej Kamilla
      Nej jeg lader hinden sidde på. Jeg ved ikke om rognen bliver løs, hvis du fjerner hinden efter både kogning og røgning.
      Bedste hilsner
      Søren

  3. Kan man spise hinden? Når jeg får røget torskerogn, som jeg fx lige har købt ved fiskehandleren idag, såh plejer jeg at få det på rugbrød, og der tager jeg en smørrekniv og skraber rognen fri af hinden og vælter det direkte over på brødet, er det sådan man skal gøre?

    • Hej Eduardo
      Når jeg koger torskebuskerne beholder jeg hinderne på, ellers flyder det hele ud.
      Efter de er kogt er de faste og kan dernæst røges, og skæres i skriver.
      Du kan godt fjerne hinden hvis det er nødvendigt når de er færdig tilberedt.
      Bedste hilsner
      Søren

  4. Kan man spise hinden egentligt? Når jeg køber røget torskerogn til rugbrød såh plejer jeg at skrabe rognen ud med en smørekniv 🙂

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>