Ideer til Påskebordet
Om lidt er det allerede Påske, og hvad skal man serverer for gæsterne. Jeg har samlet et udvalg af forskellige opskrifter, som du kan gå på opdagelse i.
Her i påsken er der rig mulighed for, at gøre brug af årstidens ingredienser som torskerogn, stenbiderrogn. ramsløg og nye lam.
• Røget Sild med stenbiderrogn. En lækker frokostret, hvor du kan blære dig med en hjemmerøget sild.
• Stenbiderrogn og rygeostecreme. Perfekt til påskefrokosten og snapsen.
• Torskerogn med stenbiderrogn. Denne ret kan både serveret til frokostbordet eller som en let hovedret.
• Rejecocktail med Stenbiderrogn. Hvem kan ikke huske rejecocktails, da de serveret i stimer i 70´erne. Men den smager stadig rigtig godt og er nem, at tilberede.
• Kåldolmer med lammekød. En anden måde, at bruge lammet på, som får tankerne tilbage til en sommer i Grækenland.
• Lammebov marineret i ramsløg. Hvorfor ikke kombinerer lam og ramsløg med hinanden?
• Langtidsstegt Lammekølle. Det er næsten pulled lam, så mørt bliver kødet når det bliver langtidsbagt i en römertopf.
• Ramsløg marinerede lammeculotter. Små culotter af lam, hvor de er marineret natten over.
• Kanin i sennep. I stedet for påskeharen er denne ret med kanin og et skøn fransk klassiker.
• Safran Snaps. Er en passende snaps til påskebordet og lammet.
Du ønskes en rigtig god påske.
0 kommentarer