og

Ideer til Påskebordet

af | Forretter, Frokost, Hovedretter, Lam, Opskrifter

Om lidt er det allerede Påske, og hvad skal man serverer for gæsterne. Jeg har samlet et udvalg af forskellige opskrifter, som du kan gå på opdagelse i.

Her i påsken er der rig mulighed for, at gøre brug af årstidens ingredienser som torskerogn, stenbiderrogn. ramsløg og nye lam.

Røget Sild med stenbiderrogn. En lækker frokostret, hvor du kan blære dig med en hjemmerøget sild.

Roeget Sild

Stenbiderrogn og rygeostecreme. Perfekt til påskefrokosten og snapsen.

Torskerogn med stenbiderrogn. Denne ret kan både serveret til frokostbordet eller som en let hovedret.

Rejecocktail med Stenbiderrogn. Hvem kan ikke huske rejecocktails, da de serveret i stimer i 70´erne. Men den smager stadig rigtig godt og er nem, at tilberede.

Kåldolmer med lammekød. En anden måde, at bruge lammet på, som får tankerne tilbage til en sommer i Grækenland.

Ostilam

Lammebov marineret i ramsløg. Hvorfor ikke kombinerer lam og ramsløg med hinanden?

Langtidsstegt Lammekølle. Det er næsten pulled lam, så mørt bliver kødet når det bliver langtidsbagt i en römertopf.

Ramsløg marinerede lammeculotter. Små culotter af lam, hvor de er marineret natten over.

Lammeculotte

• Kanin i sennep. I stedet for påskeharen er denne ret med kanin og et skøn fransk klassiker.

Safran Snaps. Er en passende snaps til påskebordet og lammet.

Du ønskes en rigtig god påske.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!