ForsideHovedretterKanin i sennep

Kommentarer

Kanin i sennep — 13 kommentarer

  1. Pingback:Kåldolmer med lammekød |

  2. sikke da en dejlig portvinsotto, det prøver vi igen – vi har slagtekaniner og er det vi spiser mest – prøv med frikadeller /medistepølse, helt fantastisk – overlår banket fladt, paneret og i en burger er også stærkt vanedannende

    tak for en dejlig blog, Søren

    VH Charlotte

  3. Vi køber Kanin når vi er i Tyskland på frost i mange store supermarkeder har de hele frosne kaniner koster omkring 80-90 kroner for 1,2 kg……helt ok vi skal lave denne ret til weekenden,vi glæder os til at prøve.

  4. Hej Søren
    Fra tid til anden kan jeg godt sælge dig en kanin.
    Slagtet vægt ca 2 – 2,5 kg og 60 kr/kg. De render i stor løbegård, får overskudsgrønt fra urtehaven, æblegrene og hvad vi nu ellers har de kan lide.
    Vi bor ikke så langt fra hinanden ?
    Vh Charlotte

  5. Hej
    Jeg synes at der mangler en beskrivelse af, hvornår man skal bruge kalvefond i portvinsotto’en. Skal det koge i det?
    Vh. Kirstine

    • Hej Kirstine
      Det er helt korrekt, og min fejl at det ikke står tydeligt.
      Jeg vil med det samme få det rettet, tak for du har skrevet om det :-).
      Bedste sommerhilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>