ForsideHovedretterLangtidsstegt Lammekølle

Kommentarer

Langtidsstegt Lammekølle — 17 kommentarer

  1. Pingback:R.I.P. Römertopf og langtidsstegt lammekølle | Foodplanner

    • Hej Lise
      Grøntsagerne vil ikke have bid, men bliver som sådan ikke smattede. Hvis du ønsker at de har mere bid kan du komme dem i fadet 1 – 1½ time lammekøllen er færdig.
      God Påske
      Søren

    • Hej Daniel
      Jeg har ikke selv brugt fløde, men tænker at du godt kan ved, at hælde væden eller noget af den i en gryde og supplerer med lidt fløde.
      God Påske
      Søren

  2. Hej
    En rigtig lækker ret👍🐥
    smager ikke af lam, det er første gang jeg har lavet lammekølle.
    God påske 🐣🐥🌞

  3. Ser rigtigt dejligt ud! Har du prøvet at erstatte øllet med rødvin eller hvidvin? Jeg har cøliaki og kan derfor ikke tåle øl…desværre! Tak.

  4. ……det er så dagen hvor man godt kunne bruge flere ovne……. Kan jeg tage lammet ud efter nogle timer -bage en kage ca 50 min – og så putte lammet ind igen????

    • Hej Gitte
      Du kan gøre det du skriver, som vil være intervalstegning.
      Tjek evt. lammets kernetemperatur undervejs, og juster ovnens temperatur, hvis kødet ikke følger med.
      God Påske
      Søren

  5. Kan man godt ligge den på en rist og have rødvin i et fad med krydderurter og løg og stadig give den de 6 og en halv time skal lave den imorgen

    • Hej Jonas
      Beklager det sene svar :-).
      Det kan du egentlig godt, men sørg for at hælde noget af væden over køllen mindst 1 gang i timen så køllen ikke bliver alt for tør.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen