ForsideOpskrifterPiccalilli

Kommentarer

Piccalilli — 2 kommentarer

  1. Hej Søren.
    Jeg følger med glæde dine udfoldelser på det gastronomiske område og vil også prøve dit bud på piccalillien, men jeg er lidt usikker omkring opbevaringen af den færdigblandede piccalillie, mens den skal stå og trække. Skal den stå i køleskabet og trække de 6 uger, eller skal den stå ved stuetemperatur?

    • Hej Karl
      Mange tak for rosen, som varmer her i kulden :-).
      De skal trække på køl i mindst 6 uger, hvilket jeg lige har rettet i opskriften.
      Jeg har yderligere tilrettet andre ting i opskriften, hvor en af dem er mængden af maizenamel, hvilket jeg har øget.
      Hvis du nu har lavet din piccalilli kan du efterfølgende tilsætte ekstra maizana blanding (maizena og vand rørt op) til dine piccalilli.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen