ForsideOpskrifterPiccalilli

Kommentarer

Piccalilli — 6 kommentarer

  1. Hej Søren.
    Jeg følger med glæde dine udfoldelser på det gastronomiske område og vil også prøve dit bud på piccalillien, men jeg er lidt usikker omkring opbevaringen af den færdigblandede piccalillie, mens den skal stå og trække. Skal den stå i køleskabet og trække de 6 uger, eller skal den stå ved stuetemperatur?

    • Hej Karl
      Mange tak for rosen, som varmer her i kulden :-).
      De skal trække på køl i mindst 6 uger, hvilket jeg lige har rettet i opskriften.
      Jeg har yderligere tilrettet andre ting i opskriften, hvor en af dem er mængden af maizenamel, hvilket jeg har øget.
      Hvis du nu har lavet din piccalilli kan du efterfølgende tilsætte ekstra maizana blanding (maizena og vand rørt op) til dine piccalilli.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Perfekt. Men det er svært at vende tilbage til købe-remoulade når man har prøvet the real stuff.

  3. Hej Søren. Jeg har lige idag købt ind til din Pickles, og jeg glæder mig helt vildt:0) Jeg vil bare lige spørge, hvor meget der ca. bliver, så jeg kan forberede glas? (Og undskyld, hvis jeg har overset, at du har nævnt det ét eller andet sted)
    Mange venlige hilsner
    Jeanett Krohn Rasmussen

    • Hej Jeanett
      Lyder super at du kaster dig ud i at lave din egen Piccalilli.
      Du har slet ikke overset noget :-). Jeg skal vist have opdateret opskriften på den pickles.
      Jeg mener at det giver omkring 3 – 4 glas af 3,75 dl. Jeg bruger ofte genbrugte glas fra Maille Dijonsennep, da jeg synes at de har en passende størrelse.
      God fornøjelse med opskriften.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>