og

Hr. Skov – Et land for foodies

af | Anmeldelser, Restauranter

I min sommerferie, som bestod af meget god mad var en af dem en lækker frokost hos Hr. Skov i Blaavand (Nordvest for Esbjerg). En fantastisk gourmetbutik og café, som ejes og drives af Claus Skov og hans hustru siden 2007.  Claus er oprindelig uddannet kok. Det er ikke første gang jeg besøger og spiser hos Hr. Skov, men første gang jeg skriver om butikken.

Hr. Skov

Claus´ signatur i gourmetbutikken er egen producerede produkter, som fra f.eks. havtornkompot, ramsløg aioli, syltede ramsløg kapers, havtorn dressing, egen pickles, havtorn sennep og olier til egne øl og snapse. Hr. Skov producerer 5 forskellige slags øl, som godt kan anbefales. Deres egne produkter oplever jeg som værende lavet med stor omhu, med masser af smag.

Hr. Skov produkter

Derudover forhandles produkter fra ind- og udland, som f.eks. Meyer,  Stokes, Kroghs specialiteter, Summerbird.

Hr. Skov reol

Hr. Skov forhandler også oste fra f.eks. Kjelst mejeri, frisk lam fra Varde Ådal og diverse lækkerier fra Slagter Christiansen fra Fanø for, at nævne nogen af producenterne.

Varde Lam

Der sælges også friske trøfler, kaviar og Foie Gras.

Hr. Skov trøfler

Men det er ikke det hele. Claus har et stort og spændende udvalg af gode vine, Rom, Whiskey, Gin m.m.. Servicen er altid god hos Hr. Skov. De gange jeg har besøgt butikken, er jeg altid blevet budt på et glas vin når jeg snuser rundt. Butikken sælger udover ovennævnte også kvalitetsknive og skåle og fade Jeg har ikke tidligere haft mulighed for, at få en snak med Claus, men fik det denne gang, hvilket var hyggeligt og interessant.

Hr. Skov sennep

Er man på de kanter er det så heldigt, at de serverer en lækker frokost/brunch, hvor flere af deres egne og andres produkter indgår.

Hr. Skov Brunch

Jeg fik deres  brunch tallerken af egne og andres produkter. Dertil en ekstra tallerken med en oksekøds pølse af Galloway kvæg og spejlæg drysset med lidt trøffel.

Galloway

Min medspiser fik en frisk baquette med spejlæg, fjordrejer og ramsløgkapers.

Hr. Skov rejer

Kommer du i nærheden af den nordlige del af Vadehavsområdet kan jeg klart anbefale, at kigge forbi Hr. Skov.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!