ForsideHovedretterLangtidsstegt Svineskank

Kommentarer

Langtidsstegt Svineskank — 4 kommentarer

  1. Hej Søren, jeg har i dag prøvet din lækre opskrift på svineskank. En utrolig lækker ret som er nem at gå til.

  2. Hej Thomas
    Ser superlækkert ud.
    Når man skal sætte skankerne med grøntsager tilbage i ovnen, skal der så forsat steges med 160 grader alm. ovn??
    Dbh. Peter

    • Hej Peter
      Ja du sætter dem tilbage ved 160 grader i 2 timer. Oplever du at rodfrugter og grøntager efter 1 time og 45 minutter ikke er møre kan du tage svineskanken ud, og pakke den ind i et klæde. Sætte rodfrugter og grøntsage tilbage i ovnen og skrue op på 190 grader varmluft i ca. 15 – 25 minutter.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>