ForsideAnmeldelserNew York Part 5

Kommentarer

New York Part 5 — 3 kommentarer

  1. Burgerjoint er et sjovt koncept. Jeg var der for et par år siden. Jeg må dog indrømme, at jeg havde håbet på lidt mere – udmærket burger men lidt for enkel til min smag, og den manglede også krydderier. Jeg prøvede også Shake Shack, som til gengæld havde godt med chili i sig – men manglede grøntsager! Det endte faktisk med, at den allerbedste burger, jeg spiste i New York, var en vegansk burger… det havde jeg alligevel ikke troet, men for filan hvor var den god 🙂

    Dejligt at høre om dine NY-oplevelser!

  2. Pingback:New York Part 6 Gastropub & Soul Food |

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>