ForsideFisk og SkaldyrTigerrejer i sennepssauce af grappa

Kommentarer

Tigerrejer i sennepssauce af grappa — 4 kommentarer

  1. Meget smukt anrettet – og sikke smukke de pasta er!

    Køber du friske mini blæksprutter? Og skærer man dem bare i vilkårlige småstykker, eller efter kroppens form?
    Tænker retten også vil fungere godt med hvidvin i stedet for grappa … hvad tænker du?

    La Cucina Nada

    • Hej Nada
      Takker :-).
      Jeg køber dem frosne. De er ca. 10 cm i størrelsen. Jeg har skåret dem efter kroppens form, hvilket vist nok var tilfældigt :-).
      Retten kan sagtens gå med hvidvin i stedet for grappa, og såfremt man ikke ønsker pasta kan ris også gøre det.
      /Søren

  2. Hej Søren.
    Tak for svar – ris ja, men jeg må sige at det lyder som en helt skøn og let pasta-ret!
    Må se om jeg kan lokalisere de sprutter, så jeg kan få prøvet retten af.
    Hav en dejlig weekend,
    La Cucina Nada

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen