ForsideFisk og SkaldyrTigerrejer i sennepssauce af grappa

Kommentarer

Tigerrejer i sennepssauce af grappa — 4 kommentarer

  1. Meget smukt anrettet – og sikke smukke de pasta er!

    Køber du friske mini blæksprutter? Og skærer man dem bare i vilkårlige småstykker, eller efter kroppens form?
    Tænker retten også vil fungere godt med hvidvin i stedet for grappa … hvad tænker du?

    La Cucina Nada

    • Hej Nada
      Takker :-).
      Jeg køber dem frosne. De er ca. 10 cm i størrelsen. Jeg har skåret dem efter kroppens form, hvilket vist nok var tilfældigt :-).
      Retten kan sagtens gå med hvidvin i stedet for grappa, og såfremt man ikke ønsker pasta kan ris også gøre det.
      /Søren

  2. Hej Søren.
    Tak for svar – ris ja, men jeg må sige at det lyder som en helt skøn og let pasta-ret!
    Må se om jeg kan lokalisere de sprutter, så jeg kan få prøvet retten af.
    Hav en dejlig weekend,
    La Cucina Nada

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>