Syltede Hvide Asparges med avocado og smilende æg er en perfekt forret eller frokost opskrift.
Jeg har igen tilmeldt mig Madbloggerudfordringen, som denne gang har haft over 50 tilmeldte madbloggere, hvilket er et super fedt og sjovt koncept. Jeg fik ved lodtrækning tildelt Lines Madblog, hvor jeg skulle lave en ret ud fra en af hendes opskrifter kombineret med en af mine opskrifter. Der skal indgå tre ingredienser fra hver opskrift. Denne gang fik jeg en tidsmæssig udfordring og er en lille uge bagud. Jeg har kombineret Lines opskrift Asiatisk kål med æg, sesam og forårsløg med min egen opskrift Hvide asparges og jomfruhummere. Ideen til opskriften har jeg fra Team Saxobanks kok, Hannah Grant.
Prøv også denne opskrift: Hvide Asparges med Ramsløg
Syltede Hvide Asparges med avocado
Ingredienser
- 6 stk. Hvide syltede asparges
- 4 stk. æg
- 4 stk. små skalotteløg
- 8 perleløg
- 4 stk. avocadoer
- 2 spsk tallerkensmækkerkapers kan erstattes af almindelige store kapers.
- Blandet sprødt salat.
- 1 dl æbleeddike.
- 1 – 2 spsk dijonsennep.
- 1 spsk honning.
- 2 spsk hakkede almindelig kapers.
- 1 bundt frisk estragon.
- Salt og peber.
- En smule salatblade efter eget valg
Sådan gør du
- Æggene skal være smilende, hvilket vil sige en mellemting mellem blød- og hårdkogt.
- Kog æggene i ca. 6 minutter i en gryde med vand. Køl dem derefter hurtig af i koldt vand.
- Pil dem og halver dem.
- I mellemtiden skylles og tørres salaten.
- Avocadoen halveres og stenen fjernes.
- Pil de halve avocadoer ud vha. af en ske. Skær dem på skrå i skiver.
- Pil og skær skalotteløget i meget tynde skiver.
- Bland æbleeddike, honning og dijonsennep sammen til en dressing.
- Tilsæt de hakkede kapers og estragon. Smag til med salt og peber.
Noter
0 kommentarer
Trackbacks/Pingbacks