ForsideHovedretterNyretapper

Kommentarer

Nyretapper — 14 kommentarer

  1. Man kan altid få det, hos vores slagter i Kolding, man skal bare lige huske at ringe til ham eller kigge forbi et par dage i forvejen. Det smager FANTASTISK!!!!

    Tak for opskriften…!

  2. Nyretapperne har jeg købt i Inco der har de dem ofte hvis ikke altid… Og ja de smager forrygende.

          • Nu vil jeg for så vidt ikke gøre reklame, men netop kødbilen har lige pt. tilbud på 5kg for 500kr (Jeg er herinde for at se hvad man stiller op med sådan nogle, har desværre aldrig smagt dem…), jeg har ingen ide om hvor du bor, men hvis du bor relativt tæt på kbh, så kan du få det bragt til døren gratis med post dk, det er muligt han sender til hele landet, er faktisk lidt i tvivl.

  3. Glimrende opskrift, tak for den. Det er dog helt forkert at nyretapper sidder ved siden af mørbraden. Nyretapper “hænger” under maven, deraf navnet hangersteak, mens mørbraden er den muskel der sidder på indersiden af rygsøjlen.

    • Tak for korrekturen, har dog fået at vide, den sidder sammen med mørbraden. Dette bliver nu tilrettet.
      God weekend.
      /Søren

    • Tak for tippet.
      Lige med nyretapper tænker jeg det er synd, at langtidsbraissere dem, selv om jeg ikke har forsøgt mig med det :-).
      De bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen