REKLAME
I den tredje video fra Mig og Min Mad tilbereder jeg friske rødspætte fileter, som er vendt i pankorasp for at give dem en lettere og bedre sprødhed. Rødspætterne er serveret med nye kartofler og en beurre blanc sauce til, som erstatning for persille sovsen. Se selve opskriften Stegt Rødspætte.
Læs Om: Moules Frites
Jeg holder utrolig meget af fisk, og får det mindst 2 gange i ugen på den ene eller anden måde. Det var derfor en selvfølge, at der skulle fisk med i en af opskrifterne til Mig og Min Mad. Selv om flere af mine opskrifter her på bloggen omhandler lidt dyrere fiskearter som pighvar, søtunge og andre arter, er der en art jeg altid har i fryseren, hvilket er rødspætten. Rødspætten kan tilberedes på mange forskellige måder, men jeg vender ofte tilbage til, at pandestege dem. Når den er korrekt tilberedt smager den fantastisk og kan næsten slå alle de andre arter.
En vigtig ting ved fisk er, at den er frisk. Hvordan tjekker man lige det ud? Man kan enten købe hele fisk, hvor øjnene skal være klare og stå fremme på fisken. Den skal samtidig dufte af frisk hav, og ikke af “fisk”. Man kan tjekke udskåret fisk ud ved, at lugte til det. Lugter det af “fisk” bed om noget andet.
Husk at man kan abonnere på nye opskrift videoer fra Mig og Min Mad. Man kan også finde Mig og Min Mad på Facebook.
0 kommentarer