og

Gastromad på TV – Stegt rødspætte med beurre blanc sauce

af | Anmeldelser, Fisk og Skaldyr, Hovedretter, Opskrifter

REKLAME

Stegt rødspætte

I den tredje video fra Mig og Min Mad tilbereder jeg friske rødspætte fileter, som er vendt i pankorasp for at give dem en lettere og bedre sprødhed. Rødspætterne er serveret med nye kartofler og en beurre blanc sauce til, som erstatning for persille sovsen. Se selve opskriften Stegt Rødspætte.

Læs Om: Moules Frites

Jeg holder utrolig meget af fisk, og får det mindst 2 gange i ugen på den ene eller anden måde. Det var derfor en selvfølge, at der skulle fisk med i en af opskrifterne til Mig og Min Mad. Selv om flere af mine opskrifter her på bloggen omhandler lidt dyrere fiskearter som pighvar, søtunge og andre arter, er der en art jeg altid har i fryseren, hvilket er rødspætten. Rødspætten kan tilberedes på mange forskellige måder, men jeg vender ofte tilbage til, at pandestege dem. Når den er korrekt tilberedt smager den fantastisk og kan næsten slå alle de andre arter.

En vigtig ting ved fisk er, at den er frisk. Hvordan tjekker man lige det ud? Man kan enten købe hele fisk, hvor øjnene skal være klare og stå fremme på fisken. Den skal samtidig dufte af frisk hav, og ikke af “fisk”. Man kan tjekke udskåret fisk ud ved, at lugte til det. Lugter det af “fisk” bed om noget andet.

Søren Willadsen med stegt rødspætte

Husk at man kan abonnere på nye opskrift videoer fra Mig og Min Mad. Man kan også finde Mig og Min Mad på Facebook.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!