og

Gastromad på TV – Moules Frites

af | Anmeldelser, Fisk og Skaldyr, Hovedretter, Opskrifter, Tilbehør

REKLAME

Hvis du følger min blog ved du måske, at blåmuslinger er en af mine favorit skaldyr. Jeg har tidligere udgivet flere opskrifter med blåmuslinger, og denne bliver nok ikke den sidste. I forbindelse med, at finde opskrifter til Mig og Min Mad var jeg glad for, at Superbrugsen var med på, at Moules Frites skulle med i den anden af mine videoer til deres madvideo univers.

Man kan tænke, at dampede blåmuslinger ikke lige frem er hverdagsmad. Den myte vil jeg godt punktere, og samtidig udfordre på, at en god portion blåmuslinger sagtens kan serveres som aftensmad på en hverdag. Med hjemmelavede pommes frites til, og grøntsager i gryden sammen med muslingerne er der masser af gode og sunde ting i retten. Selve blåmuslingerne indeholder masser af Omega 3 fedtsyre og mineraler. Desuden er de noget af det nemmeste, at tilberede. Her er selve selve opskriften på Moulet Frites.

Læs Også: Stegt Rødspætte med Beurre Blanc Sauce

Hvem står ikke nogle gange og spekulere over, hvad vi skal have til aftensmad, der både er sundt og ikke tager for lang tid? Man kan med sikkerhed opnå begge dele i denne opskrift, og samtidig spare penge på aftensmaden, da blåmuslinger ikke koster alverden i supermarkederne.

Moules Frites kan spises med fingrene ved, at bruge en brugt musling som tang og pomme frites giver sig selv. Dette gør det samtidig sjovere for de mindste i familien, at være med til denne ret.

I denne video er min svigersøn med i slutningen, hvor jeg er i gang med, at færdiggøre muslingerne. Jeg har fornøjelsen, at han er med i en hel video, som kommer på et senere tidspunkt.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

1 Kommentar

  1. Elsa Holmer

    Hej Søren. Venligst kontakt mig vedr. evt. indlæg på din blog. Det vedrører tysk gastronomi.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!