og

Gastromad på TV – Lammekølle med rodfrugtemos

af | Anmeldelser, Hovedretter, Lam, Opskrifter

REKLAME

Langt om længe kan jeg løfte sløret for den første film i projektet som jeg tidligere har skrevet lidt om. Projektet har været undervejs siden efteråret, hvor jeg og 6 andre fantastiske madbloggere er en del af Superbrugsen´s nye madunivers Mig Og Min Mad. Konceptet er sprit nyt, hvor du udover mange forskellige opskrifter kan se os madbloggere lave maden i vores hjemlige omgivelser.

På siden Mig Og Min Mad finder du en masse spændende og lækre opskrifter, tips og tricks og videoer fra os alle syv. Derudover er der oprettet en YouTube kanal, som du kan abonnere på, så du ikke går glip af de nyeste videoer, hvilket jeg kun kan anbefale. Du kan også følge det hele på Facebook. Selskabet jeg er kommet med i spænder vidt fra Foodfanatic, Carla Chloe, Gastromand, Copenhagen Cakes, Vanløse Bluse og Frk. Kræsen.

Jeg skulle inden optagelserne komme frem til mindst 10 opskrifter, hvilket ret hurtigt blev til 11 i alt. Produktionen, Superbrugsen og jeg talte frem og tilbage om hvilke der var bedst egnede til konceptet. Vi fandt frem til 7 gode opskrifter, som enhver familie kan kaste sig ud i.
Jeg kommer desuden rundt om de produkter og ingredienser som jeg holder rigtig meget af, at bruge og tilberede i mit eget køkken.

Det har været en fantastisk oplevelse, at være på fra morgen til aften, hvor jeg laver retterne, fortæller om dem, og min måde at gøre det på.
Filmholdet, som bestod af en kameramand, en producer og en runner dukkede op hver morgen hjemme hos mig, hvor forberedelserne gik i gang. Vi havde dagen forinden aftalt, hvilke retter der skulle tilberedes og i hvilken rækkefølge. Ind i mellem ændrede vi på rækkefølgen uden at det skabte nævneværdige problemer.

I den første video tilbereder jeg den perfekte lammekølle med en sprød crust på toppen, sammen med en skøn rodfrugtemos. Jeg synes, at lam er en skøn spise og smager utrolig godt. For at give køllen lidt ekstra har jeg lavet en crust, som giver den en lækker sprødhed. Siden jeg første gang tilberedte lam for en del år siden har jeg elsket lammekød. Jeg har endda købt hele lam fra Vadehavs området, som jeg efterfølgende selv har parteret.

Jeg ser frem til, at høre hvad du synes om videoerne, hvor jeg er på som hjemme kogemand? Kig mere på Mig og Min Mads side, og YouTube Kanal, da der i den kommende tid bliver postet flere videoer. I to af dem er min svigersøn med, hvilket du godt kan se frem til.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!