ForsideSaucerSauce Tartare

Kommentarer

Sauce Tartare — 3 kommentarer

  1. Pingback: Friterede østers |

  2. Hej Søren.
    Jeg har prøvet og laver en del gang Tartare, også på din måde 🙂
    MEN hvorfor bliver min ALTID sååå flydende? Jeg bruger nok A38 laktosefri (fødevare allergi) Jeg ved det godt, at man IKKE må rører sammen det hele hurtig. så jeg bruger bare en dejskraber. Alle våde ingredienser jeg bruger til det, tørrer/drypper jeg grundeligt (tørrer jeg dem lidt i ovn, på 35 grader i 10-15 min)
    Har du en pift, hvad jeg kan gøre anderles?
    Bh Gabriella

    • Hej Gabriella
      Jeg tror det er fordi du bruger a38 laktosefri. Du kan evt. Komme halvt eller kun en 1/4 A38 i eller udelukkende bruge mayonnaise, da det vil gøre at det ikke bliver så flydende.
      Et fif kan være, at du forsøger dig frem med en mini portion af mayonnaise og A38 for, at finde den rette kombination. :-).
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen