ForsideDrikkevarerRabarber Cocktail Drink

Kommentarer

Rabarber Cocktail Drink — 2 kommentarer

 1. Jeg synes opskriften mangler lidt finesse: Der står så vidt jeg kan se ikke hvor mange den er til. Jeg antager 2 personer. Når jeg laver den bliver den ikke fin lyserød, fordi der er lige så meget citron som rabarbersaft + sukker lage + alkohol. Endelig tænker jeg at det var lettere at lave en rarbarbersaft der er sødere og med citron, når den alligevel skal laves i stedet for man skal i gang med at lave sukkerlage og putte citron i…

  • Hej Marie
   Opskriften er ment som inspiration for andre der kan lide en god GnT drink. Den er til enten 1 eller 2 personer efter smag og behag.
   Ønsker du den lyserød kan du sagtens justerer på mængderne, eller bruge rabarbersirup.
   Bedste hilsner
   Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen