og
Opskrift på syltede grønne asparges

Jeg blev inspireret af disse syltede grønne asparges efter et ophold på Badehotellet Aarøsund, hvor de serverede dem til en lakseroulade. Jeg måtte selvfølgelig prøve om jeg kunne ramme noget lignende, hvilket nu lykkedes rimelig godt.

LÆS OM: SYLTEDE RABARBER

Ingredienser:

  • Et bundt friske grønne asparges.
  • ½ L. lagereddike.
  • ½ L. vand.
  • 1½ dl. rørsukker.
  • 1 spsk. honning.
  • Dildskærm.
  • Korianderfrø.

Kom eddike, vand, rørsukker og honning i en gryde og varm det op til sukker og honning er opløst. Stil til side til det er kølet ned. Blancher kort aspargeserne som er skåret i mindre stykker. Kom dem i isvand og til de er kølet ned. Læg dem i sylteglas, med dildskærme, korianderfrø og hæld lagen ved. Husk at sterilisere glassene inden. Stil det på køl.

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

2 Kommentarer

  1. Mads

    Hvor lang tid kan de holde sig – dage, uger, måneder? 🙂

    Svar
    • Søren

      Hej Mads
      De hvide og grønne kan holde sig mindst 6 måneder i køleskabet og mere til.
      Jeg har haft nogen stående i 11 måneder i køleskabet som stadig var gode.
      Bedste hilsner
      Søren

      Svar

Trackbacks/Pingbacks

  1. Kvæde Kompot | GASTROmad - [...] Syltede grønne asparges. This entry was posted in Opskrifter, Syltning og konservering and tagged Dansk, Nordic, Nordisk, Syltning, æbler.…

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!