ForsideHovedretterOksehaleRagout

Kommentarer

OksehaleRagout — 4 kommentarer

  1. Hej Søren,
    Jeg har i nogle år flittigt benyttet dine opskrifter og jeg synes nu det er høje tid at give dig en “Thumbs up” og takke dig for din blog. I aften skal jeg igen lave “din” Oksesteg med peberrodssovs og næste weekend giver jeg mig i kast med “din” Oksehaleragout. Din Ægte Irish Stew (som tillige har rigtig fine fotos) har mange gange fået mig til at fremstå som en ren køkkengud blandt familie og venner – så tak for de lånte fjer og tak for en fantastisk madblog.
    Bedste hilsener
    Jakob

    • Hej Jakob
      Hvor er jeg glad for dine roser til mig og min blog. Noget der kun gør at jeg ved at andre har glæde af opskrifterne. Uanset om det er højt gastronomi eller mere enkelt.
      Samtidig er det skønt at læse at du er en køkkengud ved at kigge på de opskrifter her på bloggen.
      Igen tusinde tak Jakob.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Tak for alle opskrifter, men jeg må lige hører til den her, spiser I de grønsager der er udkogte, det er en evig diskutioner her i hjemmet, jeg vælger ikke at tage grønsager fra og friske i, hvor min mand er omvendt ???

    • Hej Tina
      Vi spiser altid de grøntsager der koges med i en gryderet. Det er sjældent jeg synes det bliver decideret udkogte, da jeg forsøger som her i opskriften på oksehaleragout at lade det simre ved lav varme. MEN de er heller ikke super al dente.
      Hvis jeg serverede retten for gæster kunne jeg godt finde på, 30 – 60 minutter inden, at komme lidt friske i som gulerødder, knoldselleri og bladselleri.
      Men jeg fisker ikke de andre op, uanset om det serveres til gæster eller ej.
      Desuden synes jeg at de medkogte giver selve retten ekstra smag og karakter :-).
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>