ForsideHovedretterNyretapper og morkelsauce

Kommentarer

Nyretapper og morkelsauce — 7 kommentarer

  1. Hej Søren,

    Kan man intervalstege nyretapper ?
    Jeg er kommet til at købe en ordentlig omgang nyretapper til min mands fødselsdag. Jeg stresser bare hurtigt, hvis jeg skal stege kød midt i forretten og gæsterne sidder og kigger.
    Intervalstegning plejer at være min redning. Jeg ved, at jeg kan braisere kødet, men min mand har sat næsen op efter rødt kød.

    Hilsen Tina

    • Hej Tina
      Umiddelbart vil jeg sige nej, da nyretappere skal have meget kort tid, hvilket er ca. 3 – 6 minutter ialt afhængig af størrelsen, og derefter skal hvile.
      Det vil være lidt det samme som, at intervalstege en entrecote bøf.
      Et forslag kan evt. være, at hvis nu en anden tager ud af bordet fra forretten, og resten til hovedretten er klar og anrettet, kan de slå mave mens du bruger ca. 10 – 15 minutter på, at stege nyretapperne :-). Så burde der være mindre pres på dig :-).
      Bedste hilsner og god fødselsdag
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen