ForsideDrikkevarerPorse Snaps

Kommentarer

Porse Snaps — 6 kommentarer

  1. Kære Søren,
    Jeg vil gerne vide, hvem af os der er idiot. Angående fremstilling af Porsesnaps angiver du 3dl porse,
    Det kan jeg ikke forholde mig til. Hvad med at angive en gramvægt. Jeg er muligvis lkke den skarpeste kniv i skuffen, men kan du ikke være mere nøjagtig?
    Jeg skriver til dig fordi Aalborgs Porsesnaps ikke er, som jeg husker den.
    Håber på et brugbart svar.

    Med kærlig Hilsen
    Niels Rafn

    • Hej Niels
      Normalt sletter jeg kommentarer hvor ord som idiot eller lignende ord indgår, da jeg ikke gider den slags sprog på min blog.
      Da du spørger angående porsesnaps svarer jeg dig alligevel.
      Nej jeg vil ikke være mere nøjagtig da det er den metode jeg har brugt de sidste 25 år i forhold til, at lave en rigtig god porsesnaps.
      Det jeg gør at proppe en dl måler med blade uanset om det er grønne eller ældet.
      Min porsesnaps bliver ret kraftig, da jeg lader den trække i mere end 12 uger.
      Venlig hilsen
      Søren

    • Hej Johnny
      Havde jeg haft nogen liggende måtte du få dem. Jeg kender desværre ikke nogen steder, hvor man kan købe porseblade.
      Du må desværre vente til raklerne (knopperne) begynder at komme på grene omkring marts/april måned.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Plant en porsebusk i haven el i en krukke. Jeg fik en porseplante af min storsøster, som jeg plantede i min have – og jeg er rigtig glad for den, og den er nem at passe. Jeg eeeelsker porsesnaps.
    vh Aninna

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>