og

Julens Retter

af | 12. dec 2015 | Opskrifter

Står du og mangler inspiration eller opskrifter på juleanden- eller gåsen, flæskestegen, det evige problem, hvordan sovsen nu bedst laves? Jeg har derfor en masse gode og nemme opskrifter til dig.

julen Mad

Jeg har nedenstående samlet forskellige opskrifter til julemiddagen og lidt til julefrokosten. Fortvivl ikke, hjælpen er lige nedenunder.

And eller Gås på grillen, smager bare langt bedre.

Langtidsstegt And, den bedste andeopskrift.

Stegt Gåsebryst, den nordiske tilberedning.

Andebryster med butternut puré.

Confiterede Andelår.

Sovsen til fuglen, noget af det vigtigste.

Rødkålssalat med figner og klementiner.

Leverpostej, som min mormor lavede den.

Anderilette, et alternativ til leverpostejen.

Tarteletter, hører da til et frokost bord.

Stegte sild i lage.

Rødbeder, hjemmesyltede.

Deviled Eggs, djævle æg.

Andesandwich, restemad.

Safran Snaps, eller score snaps.

Havtorne Snaps.

Julefrokost

Glædelig jul fra Gastromad

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!