og

Sandwich af and

af | Fjerkræ, Frokost, Opskrifter

Sandwich med andekød

I går brugte jeg kold and fra juleaften til, at lave en let sandwich, da maden de sidste par dage har været lidt tung. Jeg havde i forvejen lidt hummus og basilikumpesto i køleskabet, som henholdvis blev brugt til, at smøre på et stykke ristet brød og dryppe over sandwichen.

Ingredienser:

  • Ande-, gåse- eller kalkunrester.
  • Daggammelt brød.
  • Rødkål.
  • 1 klemmentin.
  • Hummus.
  • Basilikumpesto.
  • Olivenolie.

Skær rødkålen i tynde skiver, eller brug et mandolinjern. Vend rødkålen med lidt olivenolie og saften fra en klemmentin. Rist brødet, og smør det med lidt hummus, læg rødkålen ovenpå. Læg nu det kolde fjerkræ på og dryp med lidt baslikumpesto.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!