ForsideFondVildt Fond

Kommentarer

Vildt Fond — 7 kommentarer

  1. Pingback: Fasan på fire måder | GASTROmad

  2. Du skriver “Brun vildtkroget i ovnen ved 200 g i ca. 30 timer.” Kan det passe at der skulle ha stået “Brun vildtkroget i ovnen ved 200 g i ca. 30 minutter. ” ?

    • Når du bruner et skrog bliver dette mere mørkt, hvilket gør din fond mere mørk. Du kan også svitse grøntsagerne, så de får en mørk overflade, som afgiver farve i fonden.

      De bedste hilsner
      Søren

  3. Jeg bruger normalt et helt! trimmet rådyr til at koge fond på, dvs alt! det jeg trimmer fra når jeg laver udskæringer. Dertil smider jeg typisk 2-3½ oksekraftben i og undlader tomat og rødvin – det er mega vigtig at brune det hele godt af !!. Der typisk ca 15L væske, ben, kød og ca 2kg grøntsager til at starte med, det får lov at simre til der er lige under 1L tilbage. Har jeg fasaner/ænder, andet i “overskud” kommer det med i gryden.

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen