REKLAME
Grillede andebryster om sommeren, er det en joke? Nej, absolut ikke, da andebryster på grillen smager fantastisk godt, og når vejret endda er til det kan de lige så godt ryge på grillen. Ænder, andebryster- og lår kan sagtens købes året rundt, så hvorfor ikke gøre brug af dette skønne fjerkræ om sommeren.
I den sjette video fra Mig og Min Mad har jeg besøg af min svigersøn Kasper, hvor vi griller andebryster, der har fået den skønneste rub (tør marinade) inden de smides på grillen, og dernæst serveres med en nem hokkaidomos, der smager af bearnaise sauce og hjemmesyltede rødløg. Det med hokkaidonaisen kan man se mere om i videoen, eller læse i selve opskriften.
Det er absolut ikke første gang Kasper og jeg hygger i køkkenet, og det kan ikke være bedre, at ens svigersøn har de samme interesser for, mad og vine som en selv. Dog er det første gang vi bliver filmet mens vi laver mad sammen, hvilket ikke var det store problem.
Jeg kan kun anbefale, at tjekke videoen ud, hvor vi jonglerer med andebryster på grillen.
I den korte video på Mig og Min Mads side kan man se, hvordan man laver syltede rødløg, der passer utrolig godt sammen med grillede andebryster.
Ønsker du at læse mere om Mig og Min Mad er der både Facebook.
Vil være godt at vide hvilke tør rub I brugte?
Hej Cecilia
Da video og opskrift er udgivet til COOP kan du se hele opskriften her på Grillet Andebryst med Hokkaidomos og syltede rødløg.
Bedste hilsner
Søren