ForsideOpskrifterRomesco sauce

Kommentarer

Romesco sauce — 9 kommentarer

  1. Åh, den glæder jeg mig til at prøve. Jeg synes, du har nogle rigtig gode opskrifter. ?

    • Hej Annemarie
      Det er jeg rigtig glad for, at høre da den smager super godt.
      Og rigtig mange tak for rosen :-).
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Pingback:Grillet Havkat med Parmaskinke |

  3. Kan man opbevare romesco sauce i glas skyllet med atamon i mere end 5-7 dage , uden at det står i køleskab , hjælp???

  4. Romesco sauce er fantastisk og jeg vil nu prøve at lave det selv med din opskrift. Jeg forstår bare ikke hvorfor de varme peber skal direkte fra ovn til plastik? Plejer man ikke at sige at varm mad og plastik er en dårlig kombination?
    Pft
    Tina

    • Hej Tina
      Jeg forstår godt dit spørgsmål :-). Jeg en gang oplevet, at frostposen ikke holdte, og måtte kassere det hele. Derefter er jeg begyndt, at bruge varmebestandige frostposer eller smide dem i en beholder, der kan klare varme.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen