ForsideOpskrifterRomesco sauce

Kommentarer

Romesco sauce — 15 kommentarer

 1. Åh, den glæder jeg mig til at prøve. Jeg synes, du har nogle rigtig gode opskrifter. ?

  • Hej Annemarie
   Det er jeg rigtig glad for, at høre da den smager super godt.
   Og rigtig mange tak for rosen :-).
   Bedste hilsner
   Søren

 2. Pingback:Grillet Havkat med Parmaskinke |

 3. Kan man opbevare romesco sauce i glas skyllet med atamon i mere end 5-7 dage , uden at det står i køleskab , hjælp???

 4. Romesco sauce er fantastisk og jeg vil nu prøve at lave det selv med din opskrift. Jeg forstår bare ikke hvorfor de varme peber skal direkte fra ovn til plastik? Plejer man ikke at sige at varm mad og plastik er en dårlig kombination?
  Pft
  Tina

  • Hej Tina
   Jeg forstår godt dit spørgsmål :-). Jeg en gang oplevet, at frostposen ikke holdte, og måtte kassere det hele. Derefter er jeg begyndt, at bruge varmebestandige frostposer eller smide dem i en beholder, der kan klare varme.
   Bedste hilsner
   Søren

 5. Så i går, at Castberg satte tomater, løg og hvidløg i ovn ved 300 grader ca. 15 min. Giver det en mere intens smag?

  • Hej Henrik
   Jeg så ikke selv hvad han nøjagtig gjorde, men jeg tænker umiddelbart, at det kan give en anden måske intens eller let brændt smag, når det ryger i ovnen.
   Det burde ligeledes blive tilberedt.
   Når jeg laver den bedste porre smider jeg den i ovnen til yderbladende er totalt branket og det inderste perfekt tilberedt med en blød smag, hvilket måske gør lidt lignende med tomaterne, hvidløg og løg.
   Bedste hilsner
   Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>