og

Smørdampede hvide asparges

af | 14. jun 2013 | Forretter, Grøntsager, Opskrifter

Opskrift på smørdampede hvide asparges

En meget nem metode, at tilberede hvide asparges på er, at dampe dem i stanniol på grillen, og bruge dem som tilbehør sammen med det du ønsker. Husk, at sæsonen er kort for disse fantastiske grøntsager.

Læs Om: Hvide Asparges med Æg og Rejer

Ingredienser:

  • Ønskede antal hvide asparges.
  • ½ halv pakke smør.
  • Et bundt fint hakket ramsløg.
  • Salt og peber.

Fremgangsmåde:

Skræl aspargeserne ved, at holde fast ved hovedet og skrælle ned mod bunden af aspargesen. Skær derefter bunden eller knæk bunden af, hvor den knækker naturligt.

Bland smør og et bundt fint hakket ramsløg sammen og smag til.

Læg som nedenstående aspargeserne på et dobbelt lag stanniol og godt med ramsløgssmør klatter ovenpå og imellem. Fold stanniolen tæt og læg den på grillen indirekte i 10 minutter.

Dampede asparges

Server dem med det kød eller andre grøntsager du har lyst til, eller bare som en forret.

Smørdampede hvide asparges

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!