og

Smørdampede hvide asparges

af | Forretter, Grøntsager, Opskrifter

Opskrift på smørdampede hvide asparges

Smørdampede Hvide Asparges i ovn er en skøn og nem måde at tilberede asparges på.

Store hvide asparges er en grøntsag jeg med længsel ser frem til hvert år. Pak dem i stanniol eller bageparpir med smør og ramsløg. Bag dem på grillen eller i ovnen i 5 minutter. Meget mere skal der ikke til for, at en af forårets ingredienser kan serveres.

Sæsonen for hvide asparges er kort omkring april til juni. Deres smag synes jeg er fantastisk, og kan kombineres med andres ingredienser. Men bare som dampede med smør med et drys frisk hakket ramsløg kan de nemt serveres som en forret. Du kan også dem som tilbehør.

Læs Om: Hvide Asparges med Æg og Rejer

Ingredienser:

  • Ønskede antal hvide asparges.
  • ½ halv pakke smør.
  • Et bundt fint hakket ramsløg.
  • Salt og peber.

Fremgangsmåde:

Skræl aspargeserne ved, at holde fast ved hovedet og skrælle ned mod bunden af aspargesen. Skær derefter bunden eller knæk bunden af, hvor den knækker naturligt.

Bland smør og et bundt fint hakket ramsløg sammen og smag til.

Læg som nedenstående aspargeserne på et dobbelt lag stanniol og godt med ramsløgssmør klatter ovenpå og imellem. Fold stanniolen tæt og læg den på grillen indirekte i 10 minutter.

Dampede asparges

Server dem med det kød eller andre grøntsager du har lyst til, eller bare som en forret.

Smørdampede hvide asparges

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!