En meget nem metode, at tilberede hvide asparges på er, at dampe dem i stanniol på grillen, og bruge dem som tilbehør sammen med det du ønsker. Husk, at sæsonen er kort for disse fantastiske grøntsager.
Læs Om: Hvide Asparges med Æg og Rejer
Ingredienser:
- Ønskede antal hvide asparges.
- ½ halv pakke smør.
- Et bundt fint hakket ramsløg.
- Salt og peber.
Fremgangsmåde:
Skræl aspargeserne ved, at holde fast ved hovedet og skrælle ned mod bunden af aspargesen. Skær derefter bunden eller knæk bunden af, hvor den knækker naturligt.
Bland smør og et bundt fint hakket ramsløg sammen og smag til.
Læg som nedenstående aspargeserne på et dobbelt lag stanniol og godt med ramsløgssmør klatter ovenpå og imellem. Fold stanniolen tæt og læg den på grillen indirekte i 10 minutter.
Server dem med det kød eller andre grøntsager du har lyst til, eller bare som en forret.
0 kommentarer