og

Gastromad går til “Hollywood”.

af | Anmeldelser

REKLAME

Jeg har i et par foregående indlæg nævnt, at jeg i uge 1 i år havde besøg af et filmhold i 4 dage. Jeg kan nu løfte sløret for, hvad det hele handler om.

I efteråret blev jeg kontaktet af Buzzanova om jeg var interesseret i et projekt om SuperBrugsens nye video madunivers Mig og Min Mad, som handler om 7 madbloggeres opskrifter, hvor jeg er en af dem. Selve Indholdet drejer sig om os som madbloggere, det vi brænder for og ikke mindst maden. I efteråret blev de første fire madbloggere filmet, hvilket også er dem der pt. kan stiftes bekendtskab med på siden. Vi andre tre er blevet filmet i begyndelsen af januar, og kommer på siden om ikke så længe.

Jeg er stolt af, at være blevet udvalgt til dette projekt. Samtidig var det en utrolig fed oplevelse, at være på i fire fulde dage, hvor jeg laver mad, og samtidig skal fortælle om retterne foran et kamera. Teamet jeg havde besøg af, er super professionelle og nogle fantastiske personer i sig selv, hvilket også kun gjorde arbejdet meget nemmere.

Du kan nedenfor se teaseren for MOMM, men allerede nu kan du se små film med opskrifter og inspiration og flotte unge bloggere.

 

 

 

Et par af opskrifterne jeg har leveret er nogle af mine favoritter, som jeg tidligere har skrevet om. Det har f.eks. været lammekølle, andebryster, moulles frites og meget andet godt. Du kan glæde dig til, at følge med de måneder.

 

Lam med mos

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

3 Kommentarer

 1. Niels

  Super fedt… Tillykke med det, lyder vildt spændende 🙂 Håber du linker til videoerne, når du en gang må det via din blog 🙂

  Svar
  • Søren

   Hej Niels
   Tak. Det kan du tro, hvilket er en del af aftalen. Jeg ved endnu ikke helt, hvornår mine skal postes.
   Bedste hilsner
   Søren

   Svar
 2. kristianole

  Det ser godt nok lækkert ud 🙂
  Mvh.
  Kristian

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!