Påskebordet

af | 10. apr 2014 | Fisk og Skaldyr, Frokost, Lam, Opskrifter

Bloggen har nu eksisteret i 3 år her i april. Hvor tiden dog går :-). Indtil nu har jeg fået skrevet 205 indlæg. Jeg har tit villet skrive endnu flere, men kan ofte ikke nå det pga. andre projekter. Jeg er altid meget glad for de kommentarer jeg får på bloggen, hvilket giver mig yderligere inspiration og ideer.

Jeg har i anledning af påsken samlet en oversigt over de indlæg der kan bruges til påskebordet.

 

Røget Sild med stenbiderrogn.

Roeget Sild

 

Stenbiderrogn og rygeostecreme.

Stenbiderrogn og rygeostcreme

 

 

Djævleæg

Deviled Egg

 

 

Leverpostej

 

Smørdampede hvide asparges

Hvide Asparges

 

 

Røget Torskerogn

Torske buks

 

 

Ramsløg marinerede lammeculotter

P1000725

 

Lammeculotte med jordbær.

P1040203

 

 Langtidsstegt Lammekølle

P1040060

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

4 Kommentarer

  1. Niels G

    du reddede min påske, har siddet i flere dage uden inspiration – og så kommer den bare – SÅDAN!

    Svar
    • Søren

      Tak og god Påske :-).

      De bedste hilsner
      Søren

      Svar
  2. Ria Christensen

    Tak for dejlig inspiration til påsken. Rigtig god Påske.

    Svar
    • Søren

      Tusinde tak og rigtig god påske til dig og dine.
      De bedste hilsner
      Søren

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.