Deviled Eggs
Deviled Eggs eller Djævle Æg kan laves på et utal af forskellige måder. Retten kan serveret til påske frokosten i stedet for almindelige hårdkogte æg.

Deviled Eggs / Djævle Æg
Deviled Eggs eller Djævle Æg er en skøn måde, at pifte hårdkogte æg op på.
Udskriv
Pin
BedømRet: Æg, Frokost, Påske, Jul, Tilbehør,
Køkken: Amerikansk
Antal: 8 Stk
Ingredienser
- 6 hårdkogte æg
- 2 spsk. Mayonnaise
- 2 tsk Maille dijon sennep
- 1 tsk. spansk røget paprika
- 1 tsk. rosen paprika
- 1 tsk. Worcestershire sauce
- 1/4 tsk Tabasco sauce eller efter smag og behag
Sådan gør du
- Salt og peber.
- Pil de hårdkogte æg og del dem på langs.
- Pil blommerne ud og mos dem med en gaffel.
- Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt.
- Smag til evt. tabasco og salt og peber.
- Kom massen tilbage i hullet i de kogte hvider.
- Pynt med f.eks. et par rejer og brøndkarse, eller hvad du har lyst til.
Har du prøvet en af opskrifterne?Mention @gastromad or tag #gastromad!