og

Sponsoreret Indlæg

Vinanmeldelse af Tasterbox

Tilbage i begyndelsen af december 2014 fik jeg en mail fra Tastersbox om jeg ville være interesseret i, at anmelde deres smagekasse. Jeg valgte, at sige ja, og glemte alt om det igen. I begyndelsen af januar måned 2015 dumpede der en kasse med fire flasker Italiensk vine ind af døren. 3 røde og 1 apéritif.

Udover vinene indeholdte kassen en brochure med info om vinene, Italiens vine, opskrifter og andet. Der var desuden en Da jeg tilbage i december sagde ja, havde jeg forinden ikke undersøgt, hvad Tastersbox er. Tastersbox er lidt a la Årstiderne, Skagenfood og andre, hvor man en eller flere gange i måneden modtager en kasse. Her er det bare vin.

Vælger man, at tilmelde sig modtager man en gang i måneden en kasse med fire vine. Prisen er kr. 400 pr. måned inkl. forsendelse, uden binding og med mulighed for at afmelde abonnementet. Ifølge Tastersbox er værdien af vinene kr. 500.

Har jeg så smagt vinene? Nej, det har jeg ikke endnu. Jeg har Googlet lidt om vinene og fundet frem til priserne hos andre danske vinhandlere.

Bisu Barolo kr. 229 pr flaske. Castello Sonnino, Chianti Montespertoli 2010 kr. 119,95 pr. flaske, Antiche Terre Venete Valpolicella Ripasso 2010 kr. 99,95 pr. flaske og Villa Puccini Santo Vino 50 cl. kr. 56,95 pr. flaske. Dertil skal det nævnes, at ved køb af 6 og 12 flasker er prisen pr. flaske lavere. Er Tastersbox pengene værd? Det vil jeg lade være op til dig, at vurderer.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!