og

Julens Opskrifter – Guide og inspiration

af | 9. dec 2016 | Bagning, Fjerkræ, Frokost, Hovedretter, Opskrifter

Har du brug for nemme råd og hjælp til, julens opskrifter hvordan andestegen og julesovsen skal laves? Her på siden finder du links til mange inspirerende ideer til julens retter? Nedenstående kan du finde en liste over de mest traditionelle og vidunderlige juleretter som stegt and, langtidsstegt and, stegt gås, ribbensstegen og selvfølgelig den traditionelle andesovs.
Opskrifterne er gennemprøvet op til flere gange, hvilket sikrer at du her får rigtig gode og perfekte jule opskrifter, der hjælper dig gennem julen.

Derudover er der også link til de alternative juleretter eller dem med et tvist, hvis du nu har styr på hvordan andesovsen skal tilberedes, men i stedet søger inspiration til en ny variation af andesovsen. Måske du hellere vil tilberede anden som confiteret.

 


Traditionelle Ande- og gåseretter:

   Langtidsstegt And, den bedste andeopskrift                                                                     And eller Gås på grillen

              Traditionel stegt and eller gås                                                                                            Intervalstegt Andesteg

                                           

Sovsen til fuglen, det vigtigste 

 

 

 

 

 

 

 

 


Alternative Ande- og gåseretter:

          Stegt Gåsebryst, nordisk inspireret                                                                       Andebryster med butternut puré

                             Confiterede Andelår

 


Tilbehør:

        Rødkål, den hjemmelavede                                                                                                                    Rødkålssalat

                        Rødbeder, hjemmesyltede

 


Frokost retter:

                Leverpostej, hjemmelavet                                                                                 Rullepølsen den hjemmelavede

   Anderilette, alternativ til leverpostejen                                                                   Tarteletter med høns i asparges

                           Stegte sild i lage                                                                                                       Deviled Eggs, djævle æg

                                     Ribbensteg                                                                                                            Andesandwich, restemad

    

 


Hjemmelavede Snapse:

Safran Snaps, eller score snaps                                                                                                                         Havtorne Snaps

                                                                                       

 

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!