ForsideFrokostRibbensteg

Kommentarer

Ribbensteg — 5 kommentarer

  1. Hej Kristian, så vidt jeg ved, er pointen med at ‘koge’ sværen først, at den åbner sig, så det bliver lettere at få salt ned i rillerne.
    Vh Jens

    • Hej Tonny
      Jeg tænker at du skal give ribbenstegen omkring 3 timer ved 95 – 100 grader almindelig oven. Dette afhænger af stegens størrelse. Hvis den er lille omkring 1 kg. skal den muligvis have mindre tid. Undervejs tjek kernetemperaturen om den er mellem 60 – 65 grader for at den har nok. Inden du tager den ud så skru op for varmen til 250 grader for, at gøre sværene sprøde.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>