ForsideFrokostRullepølse

Kommentarer

Rullepølse — 11 kommentarer

    • Hej Klaus
      Ud fra de gange jeg har tilberedt rullepølse har jeg foldet det 3 gange for, at få det foldet ordentligt. Jeg skal ikke kunne sige om der er opskrifter, hvor slaget kun foldes to gange?
      Bedste hilsner
      Søren

  1. Og så også lige lavet hurtigt til jul på skii Sverige. Jeg ved ikke hvor mange gange den er foldet men god er den…😀 Tak for enkel og nem opskrift.

  2. Hej Søren Hvor køber man nitritsalt, er det ikke det man brugte i gamle dage til at lave sprængt oksebryst med. Har du en god opskrift på det. Tak for gode opskrifter.

    • Hej Irene
      Tak for rosen :-).
      Det er rigtigt, at Nitritsalt blev og fortsat bliver brugt for at bibeholde den røde farve i flere produkter, som eksempelvis rullepølse, pølser og andet.
      Nitritslat tilsatte for at komme bakterien Clostridium botulinum til livs, som giver pølseforgiftning.
      Du kan prøve at se om din lokale slagter hvis der ligger en i din by sælger det. Ellers kan du nemt købe det på nettet. Jeg googlede det og der kom mange resultater op.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>